FANTASTIC BEASTS’TEN YENİ GÖRSELLER GELMEYE DEVAM EDİYOR

FANTASTIC BEASTS’TEN YENİ GÖRSELLER GELMEYE DEVAM EDİYOR


Büyülü canavarlar New York şubesi geliyor


J.K. Rowling’in Harry Potter evreninde geçen kitabı Fantastic Beasts and Where to Find Them’in sinemaya uyarlandığı malumunuz. Filmle ilgili önemli detaylara sahip olsak da gönül daha çok fotoğraf görmek, filme dair elle tutulur, gözle görülür kanıtlar istiyor.

Neyse ki yapımcılar da bu heyecanın farkındalar ve her geçen gün filme ait hem yeni bilgiler, hem de yeni fotoğraflar yayınlanıyor. Öncelikle filmin biraz daha netleşen konusundan bahsedelim, Rowling’in aynı adlı kitabı, aslında Harry Potter’ın büyülü dünyasında bulunan canavarları sıralayan ufak bir ansiklopediden ibaret. Dolasıyla filmin kitapla olan en büyük bağlantısı ismi. J.K. Rowling’in bizzat yazdığı senaryoda ise Eddie Redmayne’in canlandırdığı büyücü Newt Scamender’in, canavarları araştırmak için New York’a gitmesi anlatılıyor.

Senaryosunu J.K. Rowling’in yazdığı, yönetmen koltuğunda son dört Harry Potter filminin yönetmeni David Yates’in oturduğu Fantastic Beasts and Where to Find Them, önümüzdeki yıl 18 Kasım 2016’da vizyona girecek. Filmden gelen son görselleri ise aşağıda inceleyebilirsiniz.