İNGİLİZ HAVUÇ KING KRULE’DAN YENİ PROJE: ANP2D

İNGİLİZ HAVUÇ KING KRULE’DAN YENİ PROJE: ANP2D


Adam olacak çocuk büyüyor


King Krule’u nasıl bilirsiniz? Yaşından oldukça büyük sesiyle harikalar yarattığı ilk stüdyo albümü 6 Feet Beneath the Moon’u 2013’te yayınlayan ve bizim de o yılın yıl sonu listelerinde “Dinleyin ulan!” diye bas bas bağırdığımız Archy Marshall, henüz 21 yaşında olmasına rağmen müzik allahının yürü ya kulum dediği isimler arasında. Sadece müzikle sınırlı kalmayan, gözleri kör eden desenlere sahip gömlekler tasarlayıp satan Marshall, üretkenliğine yeni bir halka daha eklemeye hazırlanıyor.

Bugüne kadar birçok farklı takma isim altında hip hop’tan indie rock’a uzanan çeşitlilikte ürünler sunan İngiliz havuç, ANP2D ismiyle duyurduğu ve “Yakında geliyor…” notunu iliştirdiği projesi hakkında şimdilik sır vermiyor. Ama King Krule yaptıysa at sepete’ciler olarak bu projenin meyvelerini yemeyi merakla bekliyoruz.

Siz şimdilik Alfred Hitchcock’un önünde ceket iliklediği videosu A Lizard State’i izleyin. 6 Feet Beneath the Moon’u bu zamana kadar dinlemediyseniz de size ödev veriyoruz; albümü baştan sona ezberleyin. Yarın yazılı yoklama yapacağız.