STEPHEN KING VE JAMES FRANCO İLE ZAMAN YOLCULUĞU

STEPHEN KING VE JAMES FRANCO İLE ZAMAN YOLCULUĞU


11/22/63


Stephen King’in bir kitabı daha beyaz perdeye uyarlanmaya hazırlanıyor. Bugüne kadar beyaz perdeye sayısız malzeme veren yazarın 2011 tarihli romanı 11/22/63, “mini dizi” konseptini benimseyen, dizi endüstrisinin yeni zirvesi Netflix’te dizi olarak karşımıza çıkacak.

Bu mühim uyarlama, bizlere önemli bir kadroyu sunuyor. James Franco, dizinin ana karakteri Jake Epping rolünde karşımıza çıkacak. Zamanda yolculuk konforunu yaşayacak Epping, John F. Kennedy suikastini engellemeye çalışacak. E tabii bir sürü engelle de karşılaşacak. Değiştirilmek istemeyen bir geçmiş, Lee Harvey Oswald tehdidi derken, üstüne bir de aşk yaşayacak Epping, 9 saatlik mini dizi boyunca 60’larda maceradan maceraya atılacak.

15 Şubat 2016’da başlayacak 11/22/63, her Netflix yapımı gibi başarılı olması durumunda yeni bir sezona kavuşacaktır diye düşünüyoruz. 11/22/63, Franco’nun haricinde Chris Cooper, Josh Duhamel, T.R. Knight, Cherry Jones, Sarah Gadon, Lucy Fry, George MacKay ve Daniel Webber’ın yer aldığı iddialı bir kadroyu sunacak.

Diziden gelen ilk görsellere bakalım, retro’ya doyalım.