THE KILLERS NOEL GELENEĞİNİ DEVAM ETTİRİYOR

THE KILLERS NOEL GELENEĞİNİ DEVAM ETTİRİYOR


Yeni yılın yaklaştığına şimdi inandık


Yeni yılın geldiğini nereden anlarsınız? Havaların soğumasından mı? Kar yağmasından mı? Ya da caddelerin, sokakların rengarenk süslerle donatılmasından mı? Hayır, hepsine hayır… Yeni yılın ve de Noel’in geldiğini The Killers’ın sektirmeden yayınladığı Noel single’larından anlarsınız.

2006 yılından beri her yıl Noel’e özel bir single yayınlayan Las Vegas’lı grup, bu seneyi de pas geçmedi ve yaklaşan Noel için bir single hazırladı. Dirt Sledding isimli şarkı önümüzdeki salı günü, Jimmy Kimmel Live’da yayınlanacak. Jaws filminden hatırladığımız Richard Dreyfuss’un gruba eşlik ettiği şarkının videosundan görüntüler ise internete sızmış durumda.

Diğer yandan geçtiğimiz günlerde grubun geleceği ile ilgili konuşan Brandon Flowers, yeni albüm için çalışmalara başladıklarını, eğer her şey yolunda giderse 2016 sonlarına doğru albümü tamamlayabileceklerini söyledi. Yeni bir solo projesi olup olmadığı sorusuna ise “Önce The Killers gelir, eğer bizimkiler iki sene yatmak isterse o zaman ben de gider solo albüm yaparım tabii,. Ama grup olarak bir şeyler yapmaya başladığımız zaman akan sular durur.” şeklinde cevap verdi.