TRAVIS YEPYENİ BİR ŞARKI YAYINLADI

TRAVIS YEPYENİ BİR ŞARKI YAYINLADI


Görmeyeli dede olmuşsun Fran'ciğim


Bir süredir ortalarda gözükmeyen ancak yeni albüm için çalışmalarını sürdürdüğünü bildiğimiz Travis, sonunda Everything At Once isimli yeni bir şarkıyla sevenlerinin karşısına çıktı.

Son olarak 2013 yılında Where You Stand isimli albümü yayınlayan İskoç grup, bir süredir sessizliğini koruyordu. Grup dün Facebook adresinde Fran Healy’nin üzerinde kocaman soru işareti olan bir görsel paylaşmış ve hayranlarının aklını karıştırmaya başlamıştı. Yeni bir albüm mü? Turne mi? Single mı? derken grup bizleri fazla merakta bırakmadı ve bugün yeni şarkıları Everything At Once’ı videosuyla birlikte yayınladı. Videoda gruba sürpriz bir isim, Good Bye Lenin! ve Rush gibi filmlerden hatırladığımız ünlü oyuncu Daniel Brühl eşlik ediyor. Hem yeni fotoğraflarından, hem de videodaki halinden iyice dede moduna girdiğini gördüğümüz Fran Healy ise “Hey gidi günler, zaman ne çabuk geçiyor…” dedirtiyor.

Everything At Once’ı yeni albümün habercisi olarak görebiliriz ancak şu an için yeni albüme dair elimizde herhangi bir bilgi yok. O zamana kadar idare edeceğiniz Everything At Once’ı aşağıda dinleyebilirsiniz.