INDEPENDENCE DAY: RESURGENCE’TAN İLK FRAGMAN

INDEPENDENCE DAY: RESURGENCE’TAN İLK FRAGMAN


Uzaylıdan dost olmaz...


Kafayı dünyanın sonunu getirmekle bozan ünlü yönetmen Roland Emmerich, bir kez daha dünyanın sonunu getirmek üzere kolları sıvadı ve 1996 yapımı Independence Day’in devam filmi Independence Day: Resurgence’i çekti.

İlk filmde Amerika’nın önderliğinde uzaylılara haddini bildiren insanlığın sabrı, ikinci filmde bir kez daha uzaylı illetiyle sınanıyor. İlk uzaylı saldırısından yirmi yıl sonra geçen devam filminde Jeff Goldblum ve Bill Pullman yerini korurken, dünyayı kurtaracak koca yürekli pilot rolünde Will Smith’in yerine Thor’un küçük kardeşi Liam Hemsworth’ü görüyoruz. İlk saldırıda uzaylı teknolojisini öğrenip kullanmaya başlayan insanlar, yeni saldırıda uzaylıları kendi silahlarıyla vurmaya çalışıyor. Fakat uzaylılar, tabii ki daha öncekinden de büyük bir güçle saldırıyorlar, çünkü bu bir devam filmi…

Roland Emmerich’in bu filmde de dünyayı yok etmeyi başaramayacağını düşünüyoruz, çünkü henüz tarihleri ve adı belli olmasa da Independence Day 3 isimli yeni bir projenin çalışmalarına başlandığını biliyoruz. Artık darısı üçüncü filme diyor, Emmerich’e dünyayı yok etme konusunda başarılar diliyoruz.