BU SENE DE DEMONATION FESTİVALİ’NDEYİZ

BU SENE DE DEMONATION FESTİVALİ’NDEYİZ


Ah Bant Magazine... Sen ne güzel şeysin


Çok çok iyi insanlar bir araya gelince ne oluyor? Güzel şeyler oluyor.

Mesela sucuk ve yumurta bir araya geliyor… Ayrı ayrı çok çok iyi insanlar olan sucuk ve yumurta, bir araya geldiğinde çok daha iyi bir şey meydana geliyor; sucuklu yumurta!

Yine çok çok iyi insanların bir araya gelmesinden oluşan Bant Magazine, güzel olanı daha da güzele dönüştürmesini çok iyi biliyor. Popüler kültür, bağımsız müzik ve bağımsız sanatçıların işlerini yıllardır yakın çekim takip etmemize imkan sağlayan Bant Magazine, bu hafta sonu pek değerli festivali Demonation’ı altılıyor.

Bağımsız müzik sahnesinin nabzını tutan festival, bu hafta sonu Arkaoda, Babylon Bomonti ve KargART’ta gerçekleşecek. Demonation Festivali No: 6 olarak, ajandamızdaki 8 – 10 Ocak 2016 tarihlerini kendisine rezerve etmemizi sağlayacak festivalin bünyesinde bu yıl; In Hoodies, Elektro Hafız, Uluru, Palmiyeler, Ha Za Vu Zu, Kolonel Blip, Gökalp K, Ağaçkakan, Age Reform, Ahmet Ali Arslan, Fanikedi, Sena Şener, I’mpty ve Asphodel gibi isimlerin performansını izleme şansını yakalayacağız.

İkinci gün biletlerini şuradan, diğer günlerin biletletini ise kapıdan temin edebileceğiniz festival sayesinde kendinizi 8 Ocak Cuma günü Arkaoda’ya, 9 Ocak Cumartesi günü Babylon Bomonti’ye, 10 Ocak Pazar günü ise KargART’a zimmetleyeceksiniz.