COACHELLA 2016 KADROSU AÇIKLANDI

COACHELLA 2016 KADROSU AÇIKLANDI


ABD Festivaller Odası Başkanı hatta


Yine züğürdün çenesini yoran bir anla baş başayız. Facebook timeline’larında sabahın erken saatlerinde paylaşılmaya başlanan Coachella 2016 kadrosu, “Haydi bu sene, o sene.”, “Kimler geliyor?” metinleri eşliğinde havada uçuşuyor.

Daha birkaç yıl evvel “Elveda” diyen LCD Soundsystem’ın haricinde, Calvin Harris ve Guns N’ Roses’ın headliner’lığını üstlendiği festivalin, büyük beklentilerin yanında bizce birazcık sönük kaldığını düşünüyoruz. İlkbahar aylarında yeni albümünü yayınlayacak The Last Shadow Puppets’ın sahalara dönüşünü de müjdeleyen Coachella, Hollywood ünlülerinin her zamanki gibi metrobüs dolusu girişeceği bir etkinlik olacaktır.

Coachella 2016 aday kadrosu şu şekilde;

Sufjan Stevens, M83, Grimes, Run the Jewels, Ice Cube, Jack Ü, Sia, Major Lazer, Death Grips, Sia, Flume, Calvin Harris, Beach House, A$AP Rocky, Chvrches, Purity Ring, Disclosure, Courtney Barnett, Vince Staples, Rhye, Bat for Lashes, Savages, Deafheaven, Deerhunter, Unknown Mortal Orchestra, Hudson Mohawke, Ellie Goulding, HEALTH, Rae Sremmurd, Kamasi Washington, the Last Shadow Puppets, Skepta, Christine and the Queens, Mavis Staples, Lush, AlunaGeorge, SOPHIE, Ex Hex, DJ Koze, Sheer Mag, Autolux, Melody’s Echo Chamber, Girlpool, Underworld, the Kills, Chris Stapleton, Zedd, Rancid ve Baauer.