BEN AFFLECK YÖNETMENLİĞİNİ ÜSTLENDİĞİ LIVE BY NIGHT’IN ÇEKİMLERİNE BAŞLADI

BEN AFFLECK YÖNETMENLİĞİNİ ÜSTLENDİĞİ LIVE BY NIGHT’IN ÇEKİMLERİNE BAŞLADI


Argo'dan sonra bir iddialı proje daha


Oyunculuk kariyerinin zirvesinde olmasının dışında, aslında harika bir film yapımcısı ve yönetmen olan Ben Affleck, En İyi Film Oscar’ını kazandığı Argo’nun ardından bir kez daha yönetmenlik koltuğuna oturacağı yeni filmi Live by Night’ın çekimlerine başladı.

Dennis Lehane’nin aynı adlı kitabından uyarlanacak film, Gone Girl ve Batman v Superman: Dawn of Justice gibi dev projeler yüzünden ertelenmek durumunda kalmıştı. Bu ertelenme durumu artık sona erdi. Affleck, senaryosunu yazdığı, yönetmenliğini ve yapımcılığını üstlendiği, başrolünde de yer aldığı filmde The Hateful Eight’le Oscar’a aday olan ünlü görüntü yönetmeni Robert Richardson’la çalışıyor.

Filmin kadrosu ise hayli heyacan verici…

Zoe Saldana, Elle Fanning, Sienna Miller, Chris Messina, Chris Cooper, Scott Eastwood ve Brendan Gleeson gibi isimler, yeni Ben Affleck filminin kadrosunda yer alıyor. 1920’ler ABD’sinde, ülke çapında alkolün satılması, üretilmesi ile taşınmasının yasak olduğu döneme, yani Yasaklanma Dönemi’ne odaklanacak ve suç dünyasına balıklama dalacak Live by Night, 2017’de vizyona girecek.

Film setinden gelen ilk fotoğrafı da paylaşalım.