BOL YILDIZLI KADROSUYLA THE HUNTSMAN: WINTER’S WAR’DAN YENİ FRAGMAN

BOL YILDIZLI KADROSUYLA THE HUNTSMAN: WINTER’S WAR’DAN YENİ FRAGMAN


Bu ne biçim Pamuk Prenses hikayesi böyle?


Charlize Theron’lu, Chris Hemsworth’lü ve Kristen Stewart’lı kadrosuyla Pamuk Prenses masalına boyut atlatan Snow White and The Huntsman’in devam filmi, daha doğrusu hikayenin öncesi, beyaz perdeye geliyor.

The Huntsman: Winter’s War’da Pamuk Prenses, yani Kristen Stewart yok, ancak bu kez kadroya kötü kalpli kraliçe Ravenna’nın kardeşi buzlar kraliçesi Freya rolünde Emily Blunt ve Blunt’ın kurduğu orduda yetişen bir başka avcı rolünde Jessica Chastain katılıyor.

“İçinde Pamuk Prenses olmayan Pamuk Prenses filmi nasıl oluyor?” diye sormayın, çünkü zaten bu bir Pamuk Prenses filmi değil. Filmde Snow White and The Huntsman’ın öncesi anlatılıyor. Kraliçe Ravenna aynaya yine meşhur sorusunu soruyor ve ayna ona güzelliğini tehdit edecek tek kişinin kardeşi Freya’nın bebeği olacağını söylüyor. Bunun üzerine Ravenna, kardeşinin bebeğini ortadan kaldırıyor ve bu durum karşısında Freya’nın kalbi kelimenin tam anlamıyla buz tutuyor. Buzlar kraliçesi haline gelen Freya, bebeğini kaybedince kendisine çocuklardan oluşan bir ordu kuruyor ve kardeşi Ravenna’dan intikam almaya yemin ediyor. İki dünyalar güzeli kraliçe, manyaklık konusunda da birbirleriyle yarışırken, bir yandan da Chris Hemsworth ve Jessica Chastain’i sağa sola balta ve ok sallarken izliyoruz. Özetle filmin konusunda bebek katilliği, çocuklardan ordu kurma gibi psikopatça şeyler dikkatinizi çekmiştir. Hal böyle olunca film de herhangi bir çocuk masalından daha ilgi çekici hale geliyor.

Türlü psikopatlıkları ve yıldızlar geçidi kadrosuyla The Hunstman: Winter’s War 22 Nisan’da gösterime girecek. Filmden gelen son fragmanı aşağıda izleyebilirsiniz.