LEONARDO DICAPRIO İLE ZAMAN YOLCULUĞUNA HAZIR MISINIZ?

LEONARDO DICAPRIO İLE ZAMAN YOLCULUĞUNA HAZIR MISINIZ?


1991'den bugüne


Önümüzdeki Pazar günü, uzun zamandır beklediği Oscar heykelciğine kavuşmasına kesin gözüyle bakılan Leonardo DiCaprio, Oscar bahislerinin bankosu durumunda. Büyük çoğunluk tarafından The Revenant’taki performasıyla hayli övgü alan aktör, bir kesim tarafından da hala eski rolleriyle anılıyor. Hazır tartışmalar başlamışken, Leo’nun kariyerini bir çırpıda tekrar gözden geçirmeye ne dersiniz?

Burger Fiction’ın hazırladığı video, Leonardo DiCaprio’nun filmografisini kronolojik sırayla karşımıza getiriyor. DiCaprio’nun kariyerinin başında figüran olarak yer aldığı yapımların dahil olmadığı video, 1991 yapımı Critters 3 ile açılıyor ve 2015 yapımı The Revenant’la son buluyor. Bu yolculukta biz de tekrar tekrar Leonardo DiCaprio’nun oyunculuğuna hayran kalıyoruz.

Videonun tek kötü yanı ise size kendinizi artık iyiden iyiye yaşlı hissettirecek olması… Şaka maka 41 yaşına gelen Leonardo DiCaprio’nun kameralar önünde büyümesini izledikçe siz de artık belli bir yaşın üzerine çıktığınızı anlıyorsunuz. Hüzünlü ama bir o kadar da keyifli bir zaman yolculuğuna çıkmak için Leonardo DiCaprio’nun beyaz perdedeki yolculuğuna göz atabilirsiniz.