YENİ DEFTONES ALBÜMÜ GORE’A DAİR

YENİ DEFTONES ALBÜMÜ GORE’A DAİR


Bizleri neler bekliyor?


Gitarist Stephen Carpenter’ın bir röportajda yayın tarihini açıklamasıyla resmiyete dökülen yeni Deftones albümü, ilerleyen günlerde ismini de bizlere bahşetti. Gore isimli yeni Deftones albümü, 8 Nisan’da yayınlanacak. Normal şartlar altında 2015’te yayınlanacağı açıklanan, fakat grup tarafından rötara maruz bırakılan kayıt, Matt Hyde prodüksiyonuyla karşımıza çıkacak.

Peki albümün adı neden Gore? Gore, birçok kişinin tahmin ettiği gibi kan revan anlamını taşımıyor. Hoş, Deftones’un bu isim tercihi o anlama gelseydi bile pek şaşırmazdık. Gore, daha önceden tanıklık ettiğimiz Deftones’un Depeche Mode hayranlığının bir ürünü. Gore tercihi de Amerikalı grubun, Depeche Mode üyesi Martin Gore’a hayranlığından kaynaklanıyor.

Alice in Chains gitaristi Jerry Cantrell’ın bir şarkıda gitar solosuyla yer aldığı Gore, Chino Moreno’ya göre fazlasıyla Morrissey etkileşimleri içerecek.

Gore’un toplam şarkı sayısı 11. Sıralama ise şu şekilde olacak.

01 – “Prayers/Triangles”

02 – “Acid Hologram”

03 – “Doomed User”

04 – “Geometric Headdress”

05 – “Hearts/Wires”

06 – “Pittura Infamante”

07 – “Xenon”

08 – “(L)MIRL”

09 – “Gore”

10 – “Phantom Bride”

11 – “Rubicon”

Geçtiğimiz hafta yayınlanan albüm teaser’ında duyduğumuz şarkı, albümün açılışını yapan Prayers/Triangles’a ait.

Dün Deftones’un Instagram hesabından paylaşılan fotoğraf serisinin, Gore’un kapak tasarımı olduğuna dair iddialar var.

White Pony’de beyaz midillilerle ciddi düşündükten sonra, Gore’da pembe flamingoların arasında uçuşa geçmek hayli keyifli olacak.