ALEX TURNER’IN ÖĞRENCİSİYLE TANIŞIN: ALEXANDRA SAVIOR

ALEX TURNER’IN ÖĞRENCİSİYLE TANIŞIN: ALEXANDRA SAVIOR


True Detective, Alex Turner, TLSP üçgeni


Alex Turner, malum ortamlara düşen yeni The Last Shadow Puppets albümü Everything You’ve Come To Expect’in turnesi dahilinde, şu günlerde Miles Kane’le İngiltere’yi arşınlıyor. İlk albüm TAOTU’ın ardından geçen 8 yıl, yeni bir TAOTU bekleyenleri tam anlamıyla tatmin etmeyebilir. Kısaca söyleyebileceğimiz, ilk albümden farklı olsa da yine güzel mi güzel bir The Last Shadow Puppets albümünün sizleri beklediği…

Albümün info’suna baktığımız zaman, dünya kadar ismin arasında birisi gözümüze çarpıyor. Miles Kane ve Alex Turner’ın yanında, Alexandra Savior isimli genç bir kadın var. Savior, Miracle Aligner isimli şarkıya Alex Turner’la beraber imza atıyor.

Peki kimdir bu Alexandra Savior?

True Detective’in ikinci sezonunda yer alan, daha doğrusu ikinci sezon beşinci bölümün sonunda çalan Risk isimli şarkı, Alexandra Savior’a ait. Bu durumu daha da enteresan kılan şey ise, şarkıda Savior’la birlikte Alex Turner’ın imzasının bulunması. Aynı zamanda şarkıdaki enstrümanları da Turner çalmış.

Alexandra Savior, yakında yayınlayacağı ilk solo albümünde yine Alex Turner’dan tam destek almış. Bu albümdeki birçok şarkıda Alex Turner’ın ismini göreceksiniz. Aynı zamanda albümün prodüksiyonunu üstlenen Turner, kayıt sırasında enstrümanları da çalmış.

The Last Shadow Puppets’ın ABD turnesinde de alt grup olarak sahne alacak Alexandra Saviour, Alex Turner kefilliğinde karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Risk’i bu bilgiler eşliğinde bir kez daha dinleyin bakalım.