CHILL-OUT FESTIVAL 2016’NIN KADROSU AÇIKLANDI

CHILL-OUT FESTIVAL 2016’NIN KADROSU AÇIKLANDI


Temples'tan The Field'a


Yaz aylarına adım adım yaklaştıkça festival ve konser açıklamalarında dampinge gidiliyor. 28-29 Mayıs’ta Life Park’ta düzenlenecek Chill-Out Festival 2016 da bu yaz aylarının müzikle ciddi düşüneceğimiz alternatiflerinden biri.

Az evvel açıklanan kadroyla birlikte, Chill-Out Festival 2016’yla daha da ciddi düşünmekte sakınca görmüyoruz.

İlk albümü Sun Structures’la 2014’ün en iyi kayıtlarından birine imza atan İngiliz psychedelic rock grubu Temples, Chill-Out Festival 2016 sahnesine çıkıyor. Erol Alkan ve Richard Norris’in projesi Beyond The Wizards Sleeve tarafından remix’lenmiş haliyle daha da hayranı olduğumuz Sun Structures’tan ve şu an kaydını yaptıkları yeni albümlerinden şarkılarla Temples’a doyacağız.

Caroline Polachek önderliğinde harika albümler yaratan synth pop ikilisi Charilift’i de Chill-Out Festival 2016 kapsamında canlı izleyeceğiz. Son olarak bu yılın başında yayınladığı albümü Moth’la övgü üzerine övgü alan Chairlift’in harika canlı performansını merakla bekliyoruz.

 

Başka kimler var? İsveçli elektronik müzik prodüktörü Axel Willner’ın alter-ego’su The Field, Danimarkalı müzisyen Jannis Noya Makrigiannis’in projesi Choir of Young Believers, enerjik Fransız elektronik müzik üçlüsü dOP var.

Durun durun, daha bitmedi. Bedouin, Chico Trujillo, Cigarettes After Sex, Clarian, Fakear, Guts, Hugo Kant, Jo.Ke, Life on Planets, Lola Coca, Lucas Santtana, Matthew Herbert, Mimi Love & The Sorry Entertainer, Nico Stojan, Orchestra Of Spheres, Parra For Cuva & Senoy, Polo & Pan, Raz Ohara, Red Axes, Rodrigo Amarante, Viken Arman, Wareika, Wide Awake, YokoO, Ah! Kosmos, Cantanca, Flapper Swing, Islandman, Nilipek., Nusaibin, Oceanvs Orientalis, Style-İst ve Violations Radio da Chill-Out Festival’ın dolu dolu kadrosunda yer alıyor.

Kısacası dolu dolu, yaz aylarını kapıda karşılamaya yaraşır güzellikte bir Chill-Out Festival 2016 bizleri bekliyor. Festivalin biletlerini şuradan satın alabilirsiniz.