X-MEN: APOCALYPSE’TEN YEPYENİ FRAGMAN

X-MEN: APOCALYPSE’TEN YEPYENİ FRAGMAN


Mutant mutanta kıyacak!


Bir iyi, bir kötü haberimiz var! Gelenekesel Mutant Mahalle Kavgaları’nın bir yenisini izleyeceğimiz 27 Mayıs gösterim tarihli X-Men: Apocalypse öncesinde, filmden yepyeni bir fragman var. Kötü haber de; bu fragman, peş peşe yayınlanan kısaların son halkası olacak. Zaten filme bir ay kaldı, üç beş tane daha fragman çıksa, film bitecek diye düşünmüş olabilirler…

Screen Shot 2016-04-25 at 18.06.03

Geçtiğimiz dört beş senelik dönemde rol aldığı Inside Llewyn Davis, Drive, Ex Machina ve A Most Violent Year ile kaliteli-indie kotasını doldurup Star Wars: The Force Awakens’la bir üst lige çıkan Oscar Isaac bu filmde ortalığı Apocalypse karakteriyle yıkacak. Yıkım ekibinde Magneto’nun da başı çektiği kötü mutantlar tarafının karşısında ise birkaç filmdir ilk 11’i değişmeyen bildiğimiz, sevdiğimiz, formunda olan iyi mutantlar ekibi var.

Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, James McAvoy, Oscar Isaac, Nicholas Hoult, Rose Byrne, Tye Sheridan, Sophie Turner, Olivia Munn, Lucas Till, Evan Peters, Kodi Smit-McPhee, Alexandra Shipp, Josh Helman, Lana Condor ve Ben Hardy’yi durağan yaz sezonuna girmeden seyirciyle buluşturacak olan X-Men: Apocalypse, 27 Mayıs’ta gösterime girecek.