BİR ELEKTRONİK MÜZİK RÜYASI: LIMITS OFF DİJİTAL PLATFORMU

BİR ELEKTRONİK MÜZİK RÜYASI: LIMITS OFF DİJİTAL PLATFORMU


We Are Where You Are


Günümüzde bilgiye ulaşmak çok kolay ve aynı zamanda bir o kadar zor… Ulaşmak istediğiniz bilgiye kestirmeden götürecek doğru kaynağın ne olduğunu bilmek veya mahallenin delisi gibi ne yapacağınızı bilmeden internetin sonsuzluğunda oradan oraya savrulmak…

Biz ilkini tercih ediyor ve doğru kaynağı bulduk mu onu bir başucu eseriymişçesine el üstünde tutuyoruz. Hele ki bu doğru kaynak, bizlere günümüz sosyal medyasının altın madeninini, yani özgün içeriği de sunuyorsa değmeyin keyfimize. Sizlerin de benzer düşünceye sahip aklı selim arkadaşlar olduğunuzdan şüphemiz yok.

FACT Magazine’den aldığı içeriği Google Translate terk bir biçimde, güncelliğini kaybettikten sonra paylaşan platformlara kocaman bir hayır diyoruz. Biz en güncelini, en özgününü, sosyal medyanın her kolundan ablukaya alan bir dijital platform istiyoruz. Bu isteğimizin ardından Limits Off dijital platformu kapımızda beliriyor.

İstanbul gece hayatındaki birbirinden harika müzik etkinlikler ve orada bulunmak için can attığımız partilerle adını ezberleten Limits Off, dijital platformuyla elektronik müzik dinleyicilerinin ikinci adresi oluyor.

Limits Off’un sloganı belirlediği We Are Where You Are cümlesini duyunca aklınıza ne geliyor? Bizim aklımıza, “Biz onun peşinden koşmayalım, o biz neredeysek bizim yanımıza gelsin” düşüncesi geliyor. Dünya içindeki alternatif bir dünyada yaşamamızı sağlayan sosyal medya hesaplarımızda, bu hesapların yer aldığı tüm platformlarda bizi bulan, bize elektronik müziğe dair güncel/özgün ne varsa sıcağı sıcağına sunan bir dijital platforma fazlasıyla ihtiyacımız var. Limits Off, bu açığı layığıyla kapatmaya aday.

Ülkemizdeki “Elektronik müzik bizim işimiz” diyen platformlarda son kullanma tarihi geçmiş bir iki haber ve etkinlik duyurusu görmekten sıtkımız sıyrıldı. Bizlere fırından yeni çıkmış pide sıcaklığında haberler, Neo’nun White Rabbit’i takip ettiği gibi takip ettiğimiz DJ ve prodüktörlerden özel mixtape’ler, “Vay be, bugün de neler neler öğrendim” dedirtecek röportajlar, ülkemiz ve dünyadaki elektronik müzik kültürüyle ilgili birbirinden özgün içeriklerin başrole soyunduğu video serileri lazım. Limits Off dijital platformu, bu saydıklarımızın hepsi ve daha fazlasının dört dörtlük bir “Hepsi Bir Arada” paketi olarak hoş geliyor, sefalar getiriyor.

Facebook, Twitter, Instagram, Youtube, Pinterest, Soundcloud, Periscope, Tumblr, Snapchat ve Line gibi günümüzün en gözde sosyal medya platformları vasıtasıyla elektronik müziğe dair her şeyi ayağımıza getiren Limits Off, Kaan Düzarat, Mutlu San ve Maxi Storrs’un yanı sıra elektronik müzik dinleyicileri ile yapılan röportajlardan derlenen, ‘Remake, Remix, Rip-Off (Motör)’ belgeselinin yönetmeni Cem Kaya’nın yönetmenliğinde çekilen lansman videosu ile çok şık bir başlangıç yapıyor.