FESTİVAL SEZONU RESMEN BAŞLIYOR: CHILL-OUT FESTIVAL

FESTİVAL SEZONU RESMEN BAŞLIYOR: CHILL-OUT FESTIVAL


Hafta sonu müzik cennetindeyiz!


2006’dan beri müzikalitesiyle ve şahsına münhasır lokasyonlarıyla gönlümüzde taht kuran Chill-Out Festival, 28-29 Mayıs tarihlerinde Life Park’ta gerçekleşiyor. Bu seneye kadar birbirinden harika isimleri sahneye çıkaran ve ziyaretçilerine beş yıldızlı festival deneyimi sunan Chill-Out Festival, bu yıl da geleneği bozmadan yoluna devam ediyor.

Electronica’dan house’a, indie’den caz’a, soul’dan funk’a kadar geniş bir müzik yelpazesini, daha doğrusu kaliteli müziği dört dörtlük bir atmosferde sunan Chill-Out Fesitval, bonusu da unutmuyor. Sanatsal ve kültürel faaliyetlerin de birleşimiyle ‘’şehirden uzaklaşma’’ klişesinin en anlamlı halini bu hafta sonu yaşamak mümkün!

Ruhen ve fiziken hepimize festival sezonunu açtıracak Chill-Out Festival’da dOP, Temples, The Field ve Choir of Young Believers’ın başı geçtiği harika bir kadroyla karşılaşacaksınız. Dahası da var! Bedouin, Chico Trujillo, Cigarettes After Sex, Clarian, Fakear, Guts, Hugo Kant, Jo.Ke, Life on Planets, Lola Coca, Lucas Santtana, Matthew Herbert, Mimi Love & The Sorry Entertainer, Nico Stojan, Orchestra Of Spheres, Parra For Cuva & Senoy, Polo & Pan, Raz Ohara, Red Axes, Rodrigo Amarante, Viken Arman, Wareika, Wide Awake, YokoO, Ah! Kosmos, Cantanca, Flapper Swing, Islandman, Nilipek., Nusaibin, Oceanvs Orientalis, Style-İst ve Violations Radio da Chill-Out Festival’ın dolu dolu kadrosunda yer alıyor.

Püsküllü, çiçekli, dantelli, şıkır şıkır neleriniz varsa giyinin gelin. Life Park’ta “Coachella halt etmiş!” demenin tam sırası! Biletler için buraya koşun.