HARLEY QUINN KENDİ FİLMİYLE GELİYOR

HARLEY QUINN KENDİ FİLMİYLE GELİYOR


Margot Robbie'ye doyamayanlar koşun


Bildiğiniz gibi son dönemde süper kahraman filmlerinin önünü alamıyoruz. Hem DC, hem de Marvel’ın hali hazırda 2020’ye kadar planlamış oldukları film takvimleri var. Ancak bu kadar projeye rağmen süper kahraman filmleri azalmak bir yana artarak gelmeye devam ediyor.

Süper kahraman dünyasından son gelen haberler bu yaz beyaz perdede izleyeceğimiz Suicide Squad’ın da bir parçası olan Harley Quinn ile ilgili. Güzeller güzeli Margot Robbie’nin canlandırdığı Quinn, filmle ilgili ilk görsellerin çıkmasından itibaren hem medyanın, hem de seyircinin ilgi odağı olmuş, çizgi roman severlerden de geçer not almıştı. Filmin çıkmasına daha aylar olmasına rağmen Margot Robbie’nin Harley Quinn’i bu kadar ilgi çekince DC yöneticilerinin de eli armut toplamadı ve hemen bu ilgiyi Harley Quinn’e özel bir sinema filmine kanalize etmeyi düşündüler.

Detayların henüz belli olmadığı bu filmin başrolünde Harley Quinn’in olması planlansa da tamamen Quinn’e ait bir filmden ziyade bütünüyle kadın karakterlerden oluşturulacak bir film düşünülüyor. Ayrıca filmin de bir kadın senarist tarafından yazılması öngörülüyor.

Oyuncu kadrosu, vizyon tarihi gibi detaylar henüz belli olmasa da çizgi romanlarda gördüğümüz bütün esaslı kadınların bir filmde toplanıp kapışmasını vaat eden film, süper kahraman severleri şimdiden heyecanlandırmaya başlamış durumda.