PART-TIME BATMAN BEN AFFLECK’İN YENİ FİLMİ THE ACCOUNTANT’TAN İLK FRAGMAN

PART-TIME BATMAN BEN AFFLECK’İN YENİ FİLMİ THE ACCOUNTANT’TAN İLK FRAGMAN


Batfleck'e tatil yok


Batman v Superman: Dawn of Justice’deki Bruce Wayne/Batman performansıyla filmi beğenmeyenlerden bile geçer not alan Ben Affleck, pelerinini astığı zamanlarda da boş durmuyor, film çekmeye devam ediyor.

Yazın gösterime girecek olan Suicide Squad filminde de Batman olarak karşımıza çıkacak Affleck’in bir diğer filmi The Accountant da 17 Ekim’de gösterime girecek. Warrior filmiyle dikkatleri çeken Gavin O’Connor’ın yönetmenliğini üstlendiği filmde Ben Affleck, kiralık katillikle muhasebeciliği aynı anda yürüterek akşam taksiye çıkmaya değişik bir soluk getiren, olağanüstü zeki Chris karakterini canlandırıyor. Bruce Wayne/Batman’den sonra beyaz perdede bir kez daha aynı beden içinde farklı karakterleri canlandıran Ben Affleck, ilk fragmandan gördüğümüz kadarıyla bir kez daha bu işin üstesinden gelmiş gibi görünüyor.

Şimdilerde tekrar pelerinini giyip Justice League çekimlerine başlayan Ben Affleck’in önümüzdeki yıllarda Batman rolleri dışında izleyebileceğimiz ender filmlerden olan The Accountant’tan gelen ilk fragmanı aşağıda izleyebilirsiniz.