PRISON BREAK’IN YENİ SEZONUNDAN İLK FRAGMAN YAYINLANDI

PRISON BREAK’IN YENİ SEZONUNDAN İLK FRAGMAN YAYINLANDI


Scofield'in başı dertten kurtulmuyor


Prison Break, yeni sezonunun FOX tarafından onaylanmasıyla geri dönüşünü resmen borsaya bildirmişti. Yeni Prison Break sezonundan sonunda ilk fragman geldi.

2005 yılında gösterime giren ve ülkemiz de dahil olmak üzere tüm dünyada oldukça popüler olan Prison Break, uzun bir aradan sonra geri dönüyor. Wentworth Miller ve Dominic Purcell’ın yanısıra Sarah Wayne Callies, Amaury Nolasco ve Robert Knepper gibi orijinal serinin önemli isimleri de yeni versiyonda yer alıyor. Yani T-Bag, Sucre falan hatırladığınız kim varsa yeni sezonda geri dönüyor.

SPOILER -Fragmandan anladığımız kadarıyla 4.sezonun sonuyla birlikte öldüğü varsayılan Michael’ın aslında ölmediği, dünyanın bir ucunda hapishaneye düştüğü anlaşılıyor ve bu sefer Lincoln, kardeşini kurtarmak üzere harekete geçiyor. – SPOILER.

2017’de gösterime girecek dizinin kesin gösterim tarihi henüz belli değil. Michael Scofield’ın yine mapusa düştüğü ve kurtulmak için türlü türlü planlar yapacağı Prison Break’in yeni sezon fragmanını aşağıda izleyebilirsiniz.