TOM HIDDLESTON YENİ JAMES BOND OLMAK İÇİN GÖRÜŞMELERE RESMEN BAŞLADI

TOM HIDDLESTON YENİ JAMES BOND OLMAK İÇİN GÖRÜŞMELERE RESMEN BAŞLADI


Çıkan oyuncu Daniel Craig


Sarı Bond Daniel Craig, 90’larda çekilen aşağıdaki karenin tekrar gündeme oturmasıyla James Bond’luğu bıraktı…

Şaka bir yana, pek de iç acıcı olmayan son Bond filmi Spectre’nin ardından, “Daha da James Bond olmam” diyerek eşyalarını Q’ya teslim eden Daniel Craig’in yerini doldurmak için görüşmeler resmen başladı. Bir dönem yeni Bond olacağı konuşulan Idris Elba cephesinden henüz haber yok. Haber, daha önce role adaylığını koyan Tom Hiddleston’dan geldi.

“Ateş olmayan yerden duman çıkmazmış” lafını bir kez daha doğrulatan gelişmeye göre, Tom Hiddleston yapımcılarla resmi görüşmelere başladı.

Damian Lewis, Tom Hardy, Henry Cavill ve Michael Fassbender gibi oyuncuların da isminin geçtiği yarışmada resmi görüşmelere başlandığı belirtilen ilk isim Tom Hiddleston oldu. Geçtiğimiz aylarda yayınlanan, John le Carré eserinden uyarlanan harika dizi The Night Manager’daki performansıyla “Ajanlık benim işim” diyen Hiddleston, 25. Bond filminde karşımıza çıkabilir.

Bu rol için resmi görüşmelerin yapıldığı tek isim Tom Hiddleston değil. Yapımcılar, birçoğumuzun hayatına Billy Elliot’taki kıvrak dans manevralarıyla giren Jamie Bell’le de görüşüyor.