ÜÇÜ BİR ARADA: RAGE AGAINST THE MACHINE, PUBLIC ENEMY VE CYPRESS HILL

ÜÇÜ BİR ARADA: RAGE AGAINST THE MACHINE, PUBLIC ENEMY VE CYPRESS HILL


Bir süper grup olarak Prophets of Rage


Geçtiğimiz günlerde Rage Against The Machine’in internet sitesinde başlattığı geri sayımdan bahsetmiş ve gruptan bir geri dönüş beklediğimizi söylemiştik. Ancak kazın ayağının tam olarak öyle olmadığı bir kaç gün sonra ortaya çıktı.

RATM, sitesinde yayınladığı geri sayımda aynı zamanda bir Public Enemy şarkısı olan Prophets of Rage ismini kullanmıştı ve akıllara geri dönüşten öte acaba bir ortaklık mı geliyor sorusunu getirmişti. Gelen son haberler de bu durumu doğrulamış durumda… Buna göre ortada tam bir RATM geri dönüşü yok, RATM, Public Enemy ve Cypress Hill’den oluşacak bir süper grup var. Prophets of Rage isimli grupta RATM’den solist Zack de la Rocha dışındaki isimler yani Tom Morello, Tim Commerford, ve Brad Wilk yer alırken, bu üçlüye Public Enemy’den Chuck D ve Cypress Hill’den B-Real eşlik ediyor.

3 Haziran günü Los Angeles’ta konserlere başlayacak olan Prophets of Rage, süper grubu oluşturan üç grubun da şarkılarını seslendirecek. #takethepowerback etiketiyle başlangıcı yapan gruptan daha fazla bilgi için prophetsofrage.com‘daki geri sayımın bitmesini bekleyeceğiz.