YENİ NICOLAS WINDING REFN FİLMİ THE NEON DEMON’DAN POSTER

YENİ NICOLAS WINDING REFN FİLMİ THE NEON DEMON’DAN POSTER


Fragmanı seven bunu da sevdi


Bronson ve Valhalla Rising gibi çoğu bünyenin tek izleyişte sindirmekte zorlanacağı filmler üretmesinin ardından direksiyonun başına Ryan Gosling’i geçiren Nicolas Winding Refn, Drive’la “Bas gaza” demişti.

Son olarak Only God Forgives’le alt metni bol ve yine sindirmesi oldukça zor bir görsel yolculuk sunan Danimarkalı yönetmen, 69. Cannes Film Festivali’nde yeni filmi The Neon Demon’la karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Filmden gelen ilk fragmanı ağzımızın suyu aka aka izlemiştik. Sıra The Neon Demon’ın posterine geldi…

Müzikleri her zaman olduğu gibi Cliff Martinez’e emanet eden Refn, yine karanlığı mesken edinecek, şiir gibi görüntüler eşliğinde mesaj altı mesajlar vereceğe benziyor.

 

The Neon Demon’ın ana ilham kaynağı, 16. yüzyılda bakire kızları öldürerek, onların kanıyla gençliğini koruduğunu düşünen Elizabeth Bathory.

Modellik kariyerini sürdürmek için Los Angeles’a taşınan Jesse’nin, güzelliğine sahip olmak isteyen kadınlarla mücadelesini anlatan filmin kadrosunda Elle Fanning, Keanu Reeves, Jena Malone, Karl Glusman, Bella Heathcote, Abbey Lee, Christina Hendricks ve Desmond Harrington yer alıyor.