YENİDEN ÇEKİLEN JUMANJI’DEN HABER VAR

YENİDEN ÇEKİLEN JUMANJI’DEN HABER VAR


Robin Williams unutulmadı


90’lar çocuklarının gönlünde her daim özel bir yeri olan fantastik film Jumanji’nin yeniden çekileceğini daha önce duyurmuştuk. Uzun süredir sessiz sedasız ilerleyen projeden sonunda yeni haberler gelmeye başladı.

Bad Teacher, Zero Effect ve Sex Tape gibi komedi filmlerinin yönetmeni Jake Kasdan’ın çekeceği filmde 1995 yapımı orijinal filmin özüne sadık kalınarak yeni bir senaryo yazıldı. Filmle ilgili yeni haberleri dünyaya duyuran ise projenin başrollerinden biri olan Dwayne Johnson oldu. The Rock lakaplı eski güreşci yeni oyuncu Johnson, kendi Instagram hesabından yaptığı paylaşımda filmle ilgili ipuçları verdi. 2014 yılında hayata veda eden ve Jumanji ismiyle özdeşleşmiş oyuncu Robin Williams’ı unutmadıklarını söyleyen Johnson, filmde Williams’ın oynadığı Alan Parrish karakterinin en iyi şekilde anılacağının garantisini bizzat verdi.

Ayrıca ilk filmin başrollerinde üç karakter olduğunu belirten Johnson, yeni filmin başrollerinde ise tam beş karakterin olacağını söyledi ve sürpriz oyuncu kadrosunun bu hafta içi açıklanabileceğini söyledi. Filmin kadrosunda şu ana kadar onaylanmış olarak Dwayne Johnson ve taze Spider-Man Tom Holland’ın olacağını biliyoruz, kadronun geri kalanını ise heyecanla bekliyoruz.