KRÜW’DAN İYİLİK MELEKLERİNE AÇIK MEKTUP

KRÜW’DAN İYİLİK MELEKLERİNE AÇIK MEKTUP


Posterle Cevap Mı Verilirmiş?


Bir an bile bırakamadığımız akıllı telefonları, tabletleri, laptop’larımızı şimdilik bir kenara bırakalım. Ticareti göz ardı edip takas uygulamasına geri dönelim ve tasolu, ütmeli senelerin şahı 90’lara Krüw’un birbirinden güzel posterleri ile ışınlanalım ve ekibe ısınalım!

Krüw’ü eğer hala duymadıysanız size hemen tanıtalım. Ekip 20 güzel sanatçıdan oluşuyor ve gündemdeki ortak dertleri ise bir şeyler yapmak, yaratmak. Poster fikri akıllarda gezinirken adeta çığ halini alıyor ve ortaya 90’z Screenprint sergisi çıkıyor. 90’lara ithafen oluşturulan sergi, masum çocukluğumuza selam ederken bir yandan da kötü karakterleri taçlandırmayı ihmal etmemişti.

‘Hep iyilerin, kahramanların borusu mu ötecek? Hep onlara mı methiyeler düzeceğiz?’ fikriyle yola çıkan ekipte, böylece herkes favori kötü karakterini postere aktararak iyilere mesajını vermiş oldu. Tek tek elle basılan, serigrafileri de bulunan posterlerin sanatseverlerle ilk kez buluşması ise Kadıköy’de Hype Store’da gerçekleşmişti.

Kadıköy’ün hakkını verdikten sonra Levent’e bayrak diken Krüw ekibinin son sergisi Villainz Secreenprint ise Kolektif House’ta gerçekleşti. İkinci kez ‘’kötülük’’ için bir araya gelen ekibin şahsına münhasır posterlerini kendilerine mesaj atarak satın alabilirsiniz. Ondan önce ise kısa sergi tanıtımı videosu ile hem sanatçıları tanıyın, hem de serginin havasını soluyun. Kötüler olmasa iyinin de anlamının kalmadığı şu derbeder dünyada hep bir ağızdan haykırıyoruz; yaşasın kötü kahramanlar!