İLK JUSTICE LEAGUE VE WONDER WOMAN FRAGMANLARI YAYINDA

İLK JUSTICE LEAGUE VE WONDER WOMAN FRAGMANLARI YAYINDA


İki süper kahraman filmi fragmanı birden, devamlı


San Diego’da şu sıralar gerçekleşen Comic-Con 2016 en çok bizlere yarıyor. BvS: Dawn of Justice’le hayal kırklığına uğrayanlar cephesinde yer aldığımızı söyleyelim ve bu geceyi renklendiren iki DC Comis filminin fragmanını sizlerle paylaşalım.

İlk olarak Patty Jenkins’in yönetmenliğini üstlendiği Wonder Woman’dan yayınlanan ilk fragmanı izleyelim.

Gal Gadot, Chris Pine, Connie Nielsen, Robin Wright, David Thewlis, Danny Huston, Elena Anaya, Ewen Bremner ve Saïd Taghmaoui’nin başrollerinde yer aldığı film 2 Haziran 2017’de vizyona girecek.

Ardından da assoliste geçelim. Zack Snyder, BvS: Dawn of Justice’in ardından hayli farklı bir tona geçtiğini az evvel yayınlanan ilk Justice League fragmanıyla kanıtlıyor. Özellikle Ezra Miller’ın canlandırdığı The Flash, filmin mizah ana damarı olacağa benziyor. Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Ezra Miller, Ray Fisher, Jason Momoa, J.K. Simmons, Willem Dafoe ve Jesse Eisenberg’ü kadrosunda barındıracak Justice League, 17 Kasım 2017’de vizyonda olacak. Fragmanın bir diğer yıldızının da The White Stripes şarkısı Icky Thump olduğunu belirtmezsek ayıp ederiz…

Bir taşla iki DC Comics filmi fragmanı birden gecesinin tadını çıkarın!