YAZ SICAKLARINA KARŞI DOKTOR TAVSİYESİ: MENTHA’DA BU HAFTA

YAZ SICAKLARINA KARŞI DOKTOR TAVSİYESİ: MENTHA’DA BU HAFTA


Mentha'ya her gün bayram


Bayramdı seyrandı derken, hepinizi Çeşme’den, Bodrum’dan, kimlerinizi ise yurt dışındaki “beach”‘lerden zor topladık. Yavaş yavaş eve dönüş ve çok sevdiğinize kesin emin olmadığımız işlerinizin başına geçiş vaktiniz yaklaşıyor. Ana haber bültenlerinde “Eve dönüş çilesi” başlıklı haberler çoktan başlamıştır bile…

Neyse ki eve dönüşünüzü minimum zararla atlatmanız, partiye kaldığınız yerden devam etmeniz pekala mümkün. İstanbul’un kapalı mekanları zaten ortalıkta yok, o yüzden sizin ilacınız açık havada. Kestirmeden cevap vermek gerekirse Mentha’da. Gerek konsept etkinlikleri, gerekse de programında düzenli yer verdiği isimler ile yaz mevsiminde sizin için elini taşın altına koyan Mentha, bayram dönüşlerinin başladığı bu haftada bayram şekeri kıvamını alacak.

Bugün Görkem Çay ve Flü’nün setleri ile kah elektronik, kah elektronik ve de kah elektronik bir Cuma gecesi sizleri beliyor olacak. Yarın ise İstanbul gece hayatının sarı şekeri Style-ist, esmer şeker İlkay Türk’le berber Mentha kabininde olacak.

Güzel müziğe yerli ve de yabancı içkinin, freş yaz kokteyllerinin eşlik edeceği Mentha hafta sonuna bekleniyorsunuz!