SALON İKSV YENİ SEZONUNU AÇIKLADI

SALON İKSV YENİ SEZONUNU AÇIKLADI


Mis gibi sezon


Konser ve festivallere daha fazla sahip çıkmamız gereken, ona buna söylenmek yerine müziğin keyfini doyasıya çıkarmamız gereken günler yaşadığımız konusunda hemfikir olduğumuzu düşünüyoruz. Eğer hemfikirsek, Salon İKSV’nin az evvel açıklanan yeni sezonunda yer alan isimleri görünce hayli keyifleneceğinize eminiz!

24-25 Eylül’de sahnede mükemmel bir matematik formülüne dönüşen Battles’la açılışı yapıyoruz. 8 Ekim’de elektornik müziği popla harika bir şekilde harmanlayan Finli müzisyen Jaakko Eino Kalevi, 15 Ekim’de Tatu Rönkkö ve Efterklang güç birliği Liima, 22 Ekim’de ANNA RF, 27 Ekim’de Mammal Hands, 5 Kasım’da Choir of Young Believers, 19 Kasım’da The Veils, 24 Kasım’da Local Natives, 29-30 Kasım’da iki gece üst üste Oh Land, 17 Aralık’ta Mercury Prize adayı The Comet is Coming ve 11 Şubat’ta The Dears’la serüven devam ediyor.

Yepyeni isimlerle zamanla daha da genişleyecek harika Salon İKSV sezonunun tüm programına şuradan ulaşabilirsiniz. Biletlerin 25 Ağustos’ta satışa çıkacağında da hatırlatalım. Sonra “vay efendim bilet kalmamış…” olmasın.