İLK DUNKIRK FRAGMANI BU HAFTA YAYINLANIYOR

İLK DUNKIRK FRAGMANI BU HAFTA YAYINLANIYOR


Haftanın Yıldızı: Christopher Nolan


Geçtiğimiz hafta gerçekleşen Comic-Con 2016, özellikle süper kahraman filmlerinin yeni fragmanlarıyla iki günlük bir baş dönmesine sebebiyet verdi. Justice League, Wonder Woman ve Doctor Strange fragmanlarının haricinde Fantastic Beasts… ve yeni Guy Ritchie filmi King Arthur’un da fragmanlarına kavuştuk. Normalde Comic-Con 2016’da gösterilmesi beklenen ilk Dunkirk fragmanı ise rötarlı olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Christopher Nolan’ın merakla beklenen filmi Dunkirk’ün 1 dakikalık ilk fragmanı bu hafta yayınlanacak. 21 Temmuz 2017’de vizyona girecek Dunkirk, Mayıs-Haziran 1940 tarihleri arasında gerçekleşen Dynamo Operasyonu’nu anlatacak. II. Dünya Savaşı’nın en mucizevi operasyonlarından biri olarak tarihe geçen Dynamo Operasyonu’nda, Müttefik ülke askerleri Fransa’daki Dunkirk Limanı’ndan kurtarılmıştı. 8 günlük operasyonun sonucunda, toplam 338.226 asker kurtarıldı.

Filmin kadrosunda Tom Hardy, Cillian Murphy, Mark Rylance, Kenneth Branagh, Harry Styles ve James D’Arcy gibi isimler yer alıyor. Filmin en ilginç noktalarından biri ise kadrolu Nolan filmi oyuncusu Michael Caine’i izleyemeyecek olmamız…