MENTHA’DA HAFTA ÇARŞAMBA’DAN BAŞLIYOR

MENTHA’DA HAFTA ÇARŞAMBA’DAN BAŞLIYOR


Mutluluğun formülü çok açık


Geçtiğimiz hafta düzenlediğimiz ilki ama sonuncusu olmayacak Play Tuşu & Co. Vol. 1’la ne de güzel eğlendik. Bize bu imkanı sağladığı için havasına, suyuna, terasına, yani Mentha’ya ne kadar teşekkür etsek az. Ama Mentha hep böyle, biz olmasak da böyle…

Yaz aylarında İstanbul”un en ferah eğlence ve “cazibe” merkezi olma özelliğini güzel müzikle birleştiren Mentha, geçen haftadan beri mesaiye hafta içinin cumartesisi diye de bilinen çarşamba günleri başlıyor.

13873119_870629546376141_2892363734908845802_n (1)

Mr. Sür, Ögem Yılmaz ve Görkem Çay’la bu geceden itibaren kopuş süreci başlıyor. Süreç Ali Efe Dinç, Sallı, Misipipi ve Geeno’yla perşembeye sarkıyor.

Mentha’nın ünlü cuma – cumartesilerinin bu haftaki cuma ayağında ise İstanbul gece hayatının all-star DJ’lerinden Aliço, Seco’yla beraber kabinin başına geçiyor. Sonrasında sabahlara kadar dans ediyorsunuz, sabah oluyor, hangover’ınızı da alıp güzel bir kahvaltı edip kahvenizi içiyorsunuz. Gündüzünüzü bol bol dinlenerek geçirdikten sonra haftanın son Mentha buluşması için hazırsınız. Gürhan ve Enes Gül, sizlere okkalı bir hafta sonu seti çalacağı için eğlenceden yana zerre şüpheniz olmasın.