PLAY TUŞU GÜZEL MÜZİK EŞLİĞİNDE TAM KADRO MENTHA’DA

PLAY TUŞU GÜZEL MÜZİK EŞLİĞİNDE TAM KADRO MENTHA’DA


Play Tuşu & Co.1 w. Kaan Düzarat & Astrofella


Sesimizin müzik aracılığıyla daha gür, gümbür gümbür çıkması gereken enteresan günlerdeyiz.

Göğsümüz ağrıyana dek üzülmek, tavana uzun uzun bakmak, evde Twitter & Rakı yapmak, direkten dönen voleye yanarken önümüze düşen topu kaçırmak hepimizin comfort zone’u. Bu alandan apar topar çıkmamız, beraber olmamız, konuşmamız, dertleşmemiz, birbirimizi güldürmemiz, müzik ve müziğin tokatlarıyla kendimize gelmemiz lazım. En azından biz böyle düşünüyoruz ve bütün yaz sürecek Play Tuşu & Co. serimizle en sevdiğimiz yerli müzisyenlerin de desteğiyle comfort zone’a hodri meydan diyoruz.

4 Ağustos Perşembe gecesi Mentha’daki her saniye sarkacak olan plan programımız:

► 21.00 – 22.00 – Hakan Odabaşı // PT Soundsystem
Play Tuşu’nun yeni müzik radar operatörü, 2016’nın en iyi şarkılarını üst üste çalacak, üstünüze rahat bir şeyler almanızı sağlayacak.

► 22.00 – 23.00 – Buğra Orcan // PT Soundsystem
Boğaz’ın bu yakasındaki en eklektik plak arşivine sahip Orcan oğlu, “Afrobeat nedir?” sorusunu soranlara ilk yerli içkiyi ısmarlayacak. %90 ısmarlarım deyip ısmarlamaz ama hiç duymadığınız ve hep duymak isteyeceğiniz şarkıları çalacak.

► 23.00 – 00.30 – Astrofella (DJ Set) // Partapart
Partapart’tan yayınladıkları birbirinden kaliteli elektronik hem de organik elektronik parçalarıyla en başarılı birkaç Türk grubundan olan Astrofella, ahenkli sound’larına katkıda bulunan sanatçılardan mega-mix yapacak.

► 00.30 – 02.00 – Kaan Düzarat // Vesvese
Avrupa’yı kasıp kavuran Türkçe Edit furyasından Detroit Techno’ya kadar her janrı ağlatarak, yaşadığımız coğrafyanın en başarılı DJ’lerinden olan Düzarat hakkında söylenen fiyakalı sözlere ekleyeceğimiz çok şeyimiz yok. He’ll do his thing.

► 02.00 – 03.00 – Doğu Orcan // PT Soundsystem
Cuma günü birçoğumuzun işi gücü var. Bu yüzden saat 02.00 sularında dans pistini silip süpürme görevini Serpme-Techno setiyle bir diğer Orcan oğlu tamamlayacak.

Daha güzel zamanlar, daha güzel etkinlikler, daha güzel şeyler konuşup, dertleşeceğimiz, birbirimizi sinirlendirirken keyiflendireceğimiz günlerin öncüsü niteliğindeki Play Tuşu & Co.1’a herkesi hararetle bekliyoruz.

Bunun haricinde haftanın geri kalan kısmında da Mentha’da güzel müzik öncülüğünde geceler yaşayabilirsiniz.

Yarın gece başlayacak Mentha maratonunda Yang & Elif Tanverdi kabinin başında olacaklar. Cuma günü ise dördü bir yerde ekolünden Doruk Güralp & Tolga Duyan, Flū ve Görkem Çay’la hafta sonuna resmi girişinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Cumartesi gecesinin başlığı Limits Off presents, Djuma Soundsystem (Get Physical), Cure-Shot (909, TR), Gökberk (FG 93.7) ve İlkay Türk’lü hücumcu dörtlüsüyle hayli iddialı gözüküyor.