JOHN MALKOVICH DAVID LYNCH İLE YENİDEN DOĞUYOR!

JOHN MALKOVICH DAVID LYNCH İLE YENİDEN DOĞUYOR!


Tüm Lynch filmografisi Malkovich'e emanet


Bir haber düşünün ki içinde hem David Lynch ve filmleri hem de John Malkovich olsun. Yetmiyormuş gibi bir de Twin Peaks ve dahası varsa tadından yenmez. Biz daha David Lynch filmlerini “Anladık mı, anlamadık mı?” diye tartışıp dururken, John Malkovich, ikon haline gelmiş David Lynch’in karakterlerini yeniden canlandırıp 2017’de yayınlanacak yeni Twin Peaks sezonu öncesi iştahımızı kabartsın.

Gözümüz yollarda beklediğimiz ve yılan hikayesine dönen Twin Peaks’ten özel ajan Dale Cooper ve gizemli karakter Log Lady, Elephant Man’den John Hurt’ün canlandırdığı John Merrick karakteri, Lost Highway’den Mystery Man, Blue Velvet’ten Frank Booth ve Eraserhead’den Henry Spencer; John Malkovich’in canlandırdığı karakterler arasında…

Hali hazırda bir kısmı şu anda izlemeye açık olan videolar playinglynch.com” adresi üzerinden izlenebilecek ya da bu seri için özel olarak yapılmış soundtrack’i satın alarak David Lynch Foundation’a destek olunabilecek. Yeniden canlandırılan sahnelerin müzikleri ise David Lynch’e filmografisinde müzikleriyle wingman’lik yapan ödüllü müzisyen Angelo Badalamenti tarafından bestelenmiş. Badalamaneti’yle birlikte çalışan isimler arasında ise yok yok… The Flaming Lips üyeleri Wayne Coyne ve Steven Drozd, Elephant Man, Sky Ferreria Blue Velvet, Zola Jesus Eraserhead ve Lykke Li ise Lost Highway’den sorumlu müzik bakanları olacak.

Bütün bu işlerin arkasında ise 2016 içerisinde Malkovich ile birlikte çalışıp, aktörü kılıktan kılığa sokan ünlü Amerikalı fotoğrafçı Sandro Miller var. “The Malkovich Sessionskitabını da aynı sene içinde yayımlayan Miller, Wall Street Journal’e verdiği röportajda: “Dizideki sahneleri teker teker izleyip canlandırdık. Sanki bir kil topunun canlanmasını izlemek gibiydi” açıklamasıyla Lynch hayranları tarafından onaylanmayı cebe koydu.

Şu ana kadar yayımlanış ve yayımlanmaya devam edecek olan kısa videoların akıbetini playinglynch.com adresinden takip edebilirsiniz.