MIND SHIFTER’I YAKINDAN TANIYALIM

MIND SHIFTER’I YAKINDAN TANIYALIM


Play Tuşu & Co. Vol. 2'ya ısınma turu


Dün yeni sezonu onaylanan Netflix dizisinin başarısındaki en büyük pay sahiplerinden biri de müziklerin altında imzası bulunan ABD’li grup S U R V I V E üyeleri Kyle Dixon ve Michael Stein. John Carpenter’dan ilham alan bol synth’li müziklerin hastası olduk mu? Olduk. Ama bu ikilinin bir yaklaşığına müzik sahnemiz de sahip.

Orhan Yılmaz ve Meriç Erseçgen ikilisinin 2012 yılından beri sürdürdüğü Mind Shifter projesi; synthwave, dreamwave ve synth pop semalarından bildirdikleri çıkış albümü Disconnected Space’i 2013 yılında, Another Life EP’sini ise 2014’te Partapart Records etiketiyle yayınladı. Son olarak Welcome isimli EP’sini Şubat 2015’te yayınlayan Mind Shifter, Stranger Things soudtrack’inin paralel evrendeki bestecisi pekala olabilir. Boş zamanında ise Drive filminin açılış sahnesine Kavinsky’yi kıskandıracak bir şarkı yazabilir.

Mind Shifter, bu gece Play Tuşu & Co. Vol. 2 kapsamında Sezyum’la birlikte Mentha kabininde olacak. Orhan ve Meriç ikilisinin, elektronik müzikte türler arası geçiş yapacak setini kaçırmak istemeyin, istemezsiniz, kaçırmayın!