ZORLU PSM’DEN ENFES ÖDÜLLERLE DOLU YARIŞMA: MIXED GIFTS

ZORLU PSM’DEN ENFES ÖDÜLLERLE DOLU YARIŞMA: MIXED GIFTS


MIX Festival'a 3 gün kaldı!


Geçtiğimiz haftadan beri süren “Şehre Dönüş Operasyonu” en geniş çaplı halini almış durumda. İstanbul’un tüm konser salonları ve kulüpleri bir bir açılıyor. Kültür-sanat ve müzik ekseninde yaşayanlar için birbirinden harika etkinlikler takvimlere eklenmeye başlıyor.

Açıldığı günden bu yana İstanbul’un kültür-sanat ve müzik hayatına yepyeni bir soluk getiren Zorlu PSM ise, 30 Eylül – 1 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek MIX Festival’la yeni sezona merhaba diyecek. İki güne Oi Va Voi, Ceza, Che Sudaka, Büyük Ev Ablukada ve Gaye Su Akyol gibi isimlerin de aralarında yer aldığı 32 konser ile yan etkinlik ve atölyeler maratonu MIX Pazarı’nı sığdıracak festival, birbirinden ilgi çekici etkinliklerle dolu sezonun açılışını görkemli bir şekilde yapacak.

MIX Festival, aynı zamanda yeni Zorlu PSM sezonundaki etkinliklere gönlünüzce katılmanızı sağlayacak bir fırsat sunacak. MIXED Gifts isimli yarışmaya katıldığınız takdirde, sizleri yeni Zorlu PSM sezonundaki etkinliklerin kapısını aralayacak fırsatlar ve daha birçok süpriz bekliyor.

14470648_583435208506724_3489333186708986605_n

Satın aldığınız MIX Festival biletinizdeki barkodla şu adres üzerinde gerçekleştireceğiniz kaydın ardından alacağınız size özel şifreyle MIX Festival boyunca 30 Eylül Cuma 17.00 – 20.00, 1 Ekim Cumartesi 14.00 – 20.00 saatleri arasında festival alanındaki MIXED Gifts standlarında yarışmaya katılabilirsiniz.

Bu yarışmanın sonucunda sizleri bekleyen hediyeler şunlar;

Platin Kart: Yeni sezonda Zorlu PSM organizasyonuyla 31 Mayıs 2017’ye kadar gerçekleşecek ne kadar etkinlik varsa hepsine ücretsiz katılabileceksiniz.

Altın Kart: Yeni sezonda Zorlu PSM organizasyonuyla 31 Mayıs 2017’ye kadar gerçekleşecek ne kadar konser varsa hepsinin kapısı sizlere açık olacak.

Gümüş Kart: Yeni sezonda Zorlu PSM organizasyonuyla 31 Mayıs 2017’ye kadar gerçekleşecek birbirinden görkemli müzikaller yer alıyor. Gümüş Kart’la hepsine ücretsiz gireceksiniz!

Bronz Kart: Yeni sezonda Zorlu PSM organizasyonuyla 31 Mayıs 2017’ye kadar gerçekleşecek heyecan verici tiyatro oyunlarına ücretsiz girişinizin yolu Bronz Kart’tan geçiyor!

Studio Kart: Yeni sezonda dolu dolu programıyla fark yaratacak Studio’da Zorlu PSM organizasyonuyla 31 Mayıs 2017’ye kadar gerçekleşecek tüm etkinliklere Studio Kart’la ücretsiz girebilirsiniz.

Movies in Concert 4 Kişilik Aile Pass: Aliens, Titanic ve Amadeus gibi görkemli filmlerin müziklerinin, dev bir koro ve orkestrayla icra edileceği Movies in Concert serisine 4 kişilik giriş kazanma şansınız var.

Mini Kart: Yeni sezonda Zorlu PSM organizasyonuyla 31 Mayıs 2017’ye kadar gerçekleşecek etkinliklerden istediğiniz 5’ine giriş yapabileceksiniz.

Yeni akıllı telefon mu lazımdı? Vestel Venus V3 5570 telefon kazanma şansınız MIXED Gifts kapsamında mevcut.

Kulaklık da ister misiniz? Vestel Desibel K500 kulaklık kazanma şansınız da yarışma kapsamında mevcut.

31 Mayıs 2017’ye kadar gerçekleşecek tüm etkinliklerde PSM Bar’da içecekleri %25 indirimle satın alma şansını sunacak PSM Bar İndirim Kartı‘na giden yol da MIXED Gifts‘ten geçiyor.

Yarışmaya katılmak için tek yapmanız gereken, dev bir sanatçı kadrosu ile yan etkinlik ve atölyeler maratonunu iki güne sığdıracak MIX Festival’a bilet almak. Hoş, yarışma olmasa bile böyle bir etkinliğe kafadan bilet almak lazım.

Biletinizi aldıktan sonra biletinizde yer alan barkodla bu adresten yarışmaya kaydolacaksınız ve size özel şifrenizle MIX Festival boyunca 30 Eylül Cuma 17.00 – 20.00, 1 Ekim Cumartesi 14.00 – 20.00 saatleri arasında festival alanındaki MIXED Gifts standlarında yarışmaya katılabileceksiniz. Sonrasında güzelim 10 ödülü kazanma şansıyla karşı karşıyasınız!