İNGİLTERE BARLARINA STRANGER THINGS DOKUNUŞU

İNGİLTERE BARLARINA STRANGER THINGS DOKUNUŞU


Strangest Things partileri


İngiltere barları, önümüzdeki dönemde sevilen dizilerin kurgu dünyalarını gerçeğe çevirme furyasının yeni bir ayağına sahne olacak. Stranger Things temalı ve Strangest Things adını taşıyan partiler, Sheffield Leadmill’den başlayarak İngiltere’yi turlayacak, kısa süre içinde kültleşen dizinin hayranlarını bir araya getirip dizinin retro dünyasına dair dizüstü bilgisayarlardan uzakta gerçekçi bir deneyim sunacak.

Led peri ışıkları, Eggo waffle’ları, Chopper motorları ve Austin, Teksas’lı grup Survive’ın imzasını taşıyan jenerik müziği başta olmak üzere 80’lerin parçalarıyla insanlara dizinin bir parçası olma imkanı sunan Strangest Things partilerinin en popüler figürü ise tabii ki internetin ve pop-kültür geek’lerinin sevgilisi Barb.

Strangest Things, yakın dönemde popüler dizilerin dünyasının içinde yer alma imkanı veren deneyimlerden yalnızca bir tanesi. Doğu Londra’da müşterilerinin içinde değişik türden kokteyller “pişirebileceği” Breaking Bad temalı bir karavan var. Londra’da her yıl düzenlenen Twin Peaks Festival ise bu yıl 12 Kasım’da gerçekleştirilecek.

Strangest Things ilk etapta İngiltere’de 9 şehri dolaşacak. Tam programa etkinliğin Facebook sayfası üzerinden ulaşmak mümkün.