CRITERION’IN YAYIN PLATFORMU FILMSTRUCK 19 EKİM’DE AÇILIYOR

CRITERION’IN YAYIN PLATFORMU FILMSTRUCK 19 EKİM’DE AÇILIYOR


Elit Netflix


Netflix, Hulu, Apple TV, MUBI ve Amazon gibi diiital yayın platformları sayesinde bir evrime tanıklık ediyoruz. Yayıncılık anlayışı tamamen değişiyor ve bu duruma ayak uyduramayan platformlar tarih olmaya bir adım daha yaklaşıyor. Ülkemizde bu durumun yansımları ve getirdiği faydaları henüz tam olarak analiz etmek mümkün olmasa da hatırı sayılır bir kitlenin sürekli bir yenisi eklenen bu platformlardan en az birine üye olduğunu tahmin ediyoruz.

Evladiyelik arşivi ve bunları paketleyiş şekliyle sinefiller için ayrı bir yeri olan The Criterion Collection, Turner Classic Movies ortaklığıyla giriştiği dijital yayın platformu FilmStruck‘la 19 Ekim’den itibaren yayında olacak.

Ayda 6.99 Dolar karşılığı satın alacağınız paket, sizlere sürekli olarak yenilenen seçkin bir film arşivi sunacak. Criterion adının geçtiği bir yerde bu arşivin ne kadar değerli olacağını tahmin etmek pek de güç olmasa gerek. Eğer aylık 10.99 Dolar’lık pakete geçerseniz ise sizleri FilmStruck’a ek olarak The Criterion Channel da bekliyor olacak. The Criterion Channel, sadece filmleriyle değil; filmler, oyuncular ve yönetmenler hakkında özel olarak hazırlanmış programlarıyla da aklınızı almaya aday.

Bu platformun en kısa zamanda ülkemizi de kapsama alanına alması en büyük dileğimiz.