ETERNAL SUNSHINE OF THE SPOTLESS MIND DİZİ OLUYOR

ETERNAL SUNSHINE OF THE SPOTLESS MIND DİZİ OLUYOR


Beyaz perdeden televizyon ekranlarına


Çok tutan filmleri diziye dönüştüren yapımcılar, şimdi de gözünü Michel Gondry’nin bir dönem herkesin başucu filmi olan yapımı Eternal Sunshine of the Spotless Mind’a dikti.

Başrollerini Jim Carrey ve Kate Winslet’in paylaştığı, Michel Gondry’nin En İyi Özgün Senaryo dalında Oscar kazanan filmini televizyona uyarlayacak isim ise Steve Golin olacak. The Revenant ve Spotlight gibi filmlerin yapımcılığını üstlenen Anonymous Content isimli yapım şirketinin kurucusu Golin, aynı zamanda Mr. Robot’ın da yürütücü yapımcısı. Bu yüzden projeye karşı umutlarımız da hayli yükseliyor.

Filmin dizi versiyonu için Universal Cable Productions ile çalışacak Golin’e, True Detective dizisinin yapımcısı Richard Brown eşlik edecek. Charlie Kaufman’ın ödüllü senaryosunu diziye uyarlayacak isim ise Chuck’ın senaristi Zev Borow olacak.

Şimdiden merakla beklenmeye aday uyarlamanın ne zaman, nerede ve hangi kadroyla çekileceği henüz kesinlik kazanmış değil.  Ancak dizinin yapımıyla ilgili çalışmalara şimdiden başlandı.

Bakalım büyük bir kitle için özel bir yeri olan filmin dizi uyarlaması da aynı başarıyı yakalayabilecek mi?