GAME OF THRONES KONSERİNDEN FRAGMAN YAYINLANDI

GAME OF THRONES KONSERİNDEN FRAGMAN YAYINLANDI


Ekranlardan sahnelere


Son yılların en popüler dizilerinden Game of Thrones’tan yeni sezonunun başlamasına daha vakit varken hayranlarını sevindirecek bir haber geldi.

Geçtiğimiz aylarda duyurulan, diziyi ekranlardan sahnelere taşıyacak Game of Thrones Concert Experience’tan bir tanıtım videosu yayınlandı. Dizideki hikayenin önemli sahnelerinin üstüne büyük bir orkestra ve koronun eşlik edeceği bu devasa gösteriyi son olarak 6. sezon finalindeki açılış sahnesinin müzikleriyle kendine bir kez daha hayran bırakan Ramin Djawadi yönetecek.

Dizinin yapımcıları David Benioff ve D.B. Weiss, projeyle ilgili olarak “Yedi yıl boyunca birlikte çalıştığımız Ramin’in müziğinin gücü, inceliği ve sonsuz yaratıcılığı her zaman bizi büyülemişti. Game of Thrones Concert Experience, müzik tarihine eşsiz projelerden biri olarak geçecek. Bu proje için bizden daha heyecanlı birilerinin olduğunu sanmıyoruz.” açıklamasında bulundular.

Bu benzersiz deneyim, dizinin sevenlerini King’s Landing’den Winterfell’e, Braavos’un Dar Kıyıları’ndan Mereen ve ötesine uzanan destansı bir yolculuğa çıkarmaya söz veriyor. Game of Thrones’un dünya çapındaki hayran kitlesini ve bu konseri izleyebilecek sayılı kişileri aynı anda düşünürsek, bu haber sevinidirici olduğu kadar üzücü de olabilir…

2017 Şubat ayında ABD’de Kansas’ta başlayacak turne, New York’taki ünlü Madison Square Garden ve Los Angeles‘taki Forum’u da kapsayacak 28 duraktan oluşacak.

“Bu konserlerden neler beklememiz gerek?” diye soracak olursanız cevabı aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.