HARMONY KORINE’DEN STEPH CURRY’Lİ UNDER ARMOUR REKLAMI

HARMONY KORINE’DEN STEPH CURRY’Lİ UNDER ARMOUR REKLAMI


Nicolas Winding Refn esintileri...


Bu sıralar Benicio Del Toro ve Al Pacino’lu The Trap ile Alissa Nutting’in kitabı Tampa’nın film uyarlaması üzerine çalışan Harmony Korine, araya bir de NBA’in son iki sezondur en değerli oyuncusu seçilen Stephen Curry’nin yer aldığı Under Armour reklamı sıkıştırdı. Make That Old adındaki film, neon pembe ışıklarıyla Nicolas Winding Refn’in görsel dünyasına selam çakıyor.

Geçtiğimiz yılın final serisini 3-1 öne geçmesine rağmen kaybeden Golden State Warriors’ın yıldızı Curry’nin bu yaz yemeden içmeden çalıştığını tahmin edebiliyorduk. Tam da bunun hakkında olan reklam, bu sezon boyunca geçtiğimiz yılın kaybına “eski haber” niteliği kazandırmaya çalışacak Curry’nin ruh haline odaklanıyor. Öte yandan bu sabah başlayan sezonun ilk maçındaki San Antonio Spurs yenilgisi de artık eski haber yapılması gerekenlerin arasına eklenmiş durumda.

Bugüne kadar Yves Saint Laurent, Dior ve Supreme gibi markalarla çalışan Harmony Korine; Rihanna, The Black Keys ve Sonic Youth’a çektiği müzik kliplerinin yanı sıra yönettiği Spring Breakers, Gummo ve Julien Donkey-Boy, bir de senaryosunu yazdığı Kids ile de tanınıyor.