LYKKE LI, MIIKE SNOW VE PETER BJORN AND JOHN’LU LIV’DEN VİDEO

LYKKE LI, MIIKE SNOW VE PETER BJORN AND JOHN’LU LIV’DEN VİDEO


Süper gruptan Lykke Li imzalı video


Her birini kendi projelerinden ve ortak çalışmalarından tanıdığımız üç İsveçli isim Lykke Li, Miike Snow grubunun üyelerinden Andrew Wyatt ve Pontus Winnberg ile Peter Bjorn and John güçlerini yeni bir süper grup kurmak için birleştirdi.

Daha önceden Kanye West ve Mark Ronson ile çalışmalarından tanıdığımız Jeff Bhasker prodüktörlüğünde kaydettikleri ilk şarkıları Wings of Love’ı geçtiğimiz günlerde Spotify üzerinden yayınlayan taze süper grup liv’den bu tekliye bir de video geldi. Matisse’in La Danse tablosunu andıran, doğayla iç içe dans eden insanların olduğu 70’ler temalı bu güzel video, yaz aylarını henüz bitirdiğimiz bu günlerde bizleri tekrar sahillere ışınlayacak cinsten. Videonun yönetmenliğini ise Lykke Li üstlenmiş.

93cylwe

Projenin geleceği ile ilgili basına konuşan Lykke Li, ileride konser vereceklerini söylerken, bu konserlerin nerelerde gerçekleşeceğini belirtmekten ise kaçındı. Li, İngilizce’deki leave sözcüğüyle aynı şeklide telaffuz edilen liv’in “yaşam” anlamına geldiğini ve grubu müzik projesinden çok bir enstalasyon şeklinde gördüklerini de sözlerine ekledi.

Önümüzdeki günlerde kendilerinden daha çok haber duymayı beklediğimiz süper grubun videosuna aşağıda göz atabilirsiniz.