RADIOHEAD’DEN TADIMLIK THE SMITHS COVER’I: HOW SOON IS NOW?

RADIOHEAD’DEN TADIMLIK THE SMITHS COVER’I: HOW SOON IS NOW?


A Moon Shaped Pool'a koy tadından yenmez...


Dokuzuncu stüdyo albümleri A Moon Shaped Pool‘un turnesi kapsamında dünyayı karış karış gezen Radiohead, Cuma gecesi headliner olarak çaldıkları Austin City Limits Music Festival‘da ufak da olsa ikonik The Smiths şarkısı How Soon Is Now?‘a selam çakarak hafta sonunun en çok konuşulan pop-kültür olayını gerçekleştirdi.

20 Mayıs 2016’da Heineken Music Hall‘da start veren albümle aynı ismi taşıyan turnede, 9 Radiohead albümünden de tam anlamıyla “karışık” bir setlist çalarak her konserde ayrı ayrı sürprizleri çantasından çıkartan beşibiryerde grup, 30 Eylül gecesi çaldıkları sette Airbag ile 2+2=5 arasına yarım dakikayı bulan bir How Soon Is Now? sıkıştırdı.

A video posted by Michael (@pjork) on

23 yıllık bir ilişkinin form değiştirmesiyle ortaya çıkan hissiyat bombardımanı A Moon Shaped Pool’a koysanız ahenkle albümün organik yapısına evrilecek olan How Soon Is Now?’ı belki de yakın bir tarihte baştan sona da dinleyebiliriz?

Radiohead, 2017 yılında da konserler vermeye devam edeceğini söylemiş olsa da, şu anda gözüken son üç konser aşağıdaki gibi:

3 Ekim 2016 – Palacio de los Deportes / Meksika

04 Ekim 2016 – Palacio de los Deportes / Meksika

07 Ekim 2016 – Austin City Limits / Amerika Birleşik Devleri

Bunların hepsi uzak diyenlere de YouTube yardım etsin o zaman: