SABAHLAR OLMASIN: NU – BLOND:ISH – DJ SABO İSTANBUL’DA!

SABAHLAR OLMASIN: NU – BLOND:ISH – DJ SABO İSTANBUL’DA!


Dharma Stories, bu Cumartesi Zorlu PSM'de!


“Bizi Berlin keser ancak” cümlesi niye bize bu kadar yüzeysel ve sevimsiz geliyor?

Aslında anlatmaya çalıştığı büyük fotoğrafı bilen, boyutlarını düşünen, Berlin’de geçirdiği hafta sonlarının flashback’i tatlı, hangover’ı acılı taraflarını hesaplayan elektronik müzik dinleyicisi için anlatmaya çalıştığı şey pek muazzam. Bunu çok kötü özetlediği için zaten acayip geliyor. Peki bu anlatmaya çalıştığı atmosferin ne olduğunu soruyorsanız, Berlin gece hayatını bir gecede özetleyecek etkinlik bu Cumartesi, Zorlu PSM’de rehberiniz olacak. 

14484837_1786268561624416_8127848039818119993_n

 

Bar 25, Katermukke ve Get Physical gibi Berlin’i Berlin yapan gece hayatından sorumlu çeşitli bakanlıklar ve Köln’ün Köln’den ünlü plak şirketi Kompakt‘ın ismini aynı posterde görüyorsanız şöyle bir oturup derin nefes almakta fayda var.

Farklı kaynaklardan YouTube’a yüklenen MAN O TO şarkısı toplamda 10 milyona yakın dinlenme sayısına ulaşan NU, gecenin esas oğlanı olmaya aday. Kanadalı ikili BLOND:ISH ise hem müzikal, hem de adını büyük harflerle yazmayı sevenler kürsüsü üyesi olarak NU’yu yalnız bırakmayacak isimlerden olacak.

Pek vizyonlu Dharma ekibinin Vesvese desteğiyle Zorlu PSM‘nin kategorisinde hem teknik, hem de yarattığı atmosfer ile tek olan ana sahnesinde gerçekleşecek Dharma Stories’in üçüncü büyük ismi ise, Burning Man’de beş senedir boşu olmayan DJ Sabo…

Müthiş bir sezon açılışına imza atan MIX Festival ile Sahne Üstü Ayakta Konser deneyimini ilk defa gelen seyircisine tatlı tatlı anlatan Zorlu PSM’de yeni sezonda arkası durmadan gelecek onlarca etkinlikten biri olan Dharma Stories: NU – BLOND:ISH – DJ Sabo partisinin biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Aynı zamanda Mercedes Fashion Week‘in de kapanış partisi işlevi görecek 20.00 – 04.00 arası sürecek partiye gelmeden önce hala “Sahne Üstü Ayakta Konser ne ola ki?” diye bir sorunuz varsa, aşağıdaki video sizi tatlı tatlı bilgilendirip, heyecanlandıracaktır…