TITANIC, 120 KİŞİLİK ORKESTRA İLE CANLI CANLI İSTANBUL’A GELİYOR!

TITANIC, 120 KİŞİLİK ORKESTRA İLE CANLI CANLI İSTANBUL’A GELİYOR!


Movies In Concert: Titanic Live, 28-29 Ekim'de Zorlu PSM'de!


1912 yılından daha bilinir hale gelen RMS Titanic hadisesini yaşayan herkes biliyordur.

RMS Titanic’in batışının toplamda 2 saat 40 dakika sürdüğünü bilen de çok sayıdadır.

Peki bu batıştan yaklaşık 30 dakika daha fazla süren, James Cameron’ın olağanüstü realizasyonuyla modern sinemanın mihenk taşlarından birine dönüşen Titanic’in 120 kişilik muazzam bir orkestra ile Zorlu PSM’ye geldiğini bilen? Bizce herkes bilmeli…

titanic-live

Movies in Concert serisi kapsamında Amadeus, Aliens ve The Lord of the Rings – The Two Towers ile devam edecek pek heyecan verici performans dizisi, Titanic Live ile 28-29 Ekim’de Zorlu PSM’de başlıyor.

“Nasıl olacak?” diyorsanız çok hızlı bir şekilde anlatalım.

James Horner‘ın muazzam bestelerini düşünün, hatta durun düşünmeyin, direkt dinlemeye başlayın…

Dinlemeye başladıysak devamını getirelim. Bu enfes notalar 120 kişilik dev bir orkestra, koro ve Kelt müziğinin ustası olan sanatçıların performansıyla Titanic Live adı altında canlı çalınıyor. Kulaklarınız bu gösterişli notalarla meşgulken James Cameron’ın bütün dünyada 2 milyar dolardan fazla gişe yapan unutulmaz filmi pek yüksek kaliteli bir formatta orkestranın arkasındaki dev ekranda gösteriliyor. Oldu mu size Movies in Concert: Titanic Live!

Geçtiğimiz sene Londra’daki prestijli Royal Albert Hall’da Kraliyet Filarmoni Orkestrası’yla birlikte galasını yapan Titanic Live sırasıyla Stuttgart, Osaka, Münih, Tokyo ve Nürnberg’de kapalı gişe turladıktan sonra Amerika kıtasını keşfe çıktı. Ekim ayında Barselona, Moskova ve St. Petersburg’dan sonra İstanbul’a sadece iki gece için gelecek Titanic Live’ı kaçırmamanız için birçok sebep mevcut.

Şehrin teknik olarak en donanımlı sahnesi Zorlu PSM’deki olağanüstü ses ve görsel imkanlar ve şef Ernst van Tiel liderliğindeki performansların biletlerini tükenmeden buradan almakta fayda var.

28-29 Ekim tarihlerinde Zorlu PSM’de sizi neler bekliyor? Ufak bir tadımlıkla hazırlıklar başlasın:

Durun durun, Movies In Concert serisi yeni başlıyor. Önümüzdeki sezon boyunca sürecek etkinlikler aşağıdaki gibi:

Amadeus Live 24-25 Şubat 2017

Aliens Live 22-23 Nisan 2017

Lord of the Rings in Concert – The Two Towers 20-21 Mayıs 2017