YENİ ALT-J ALBÜMÜNE GERİ SAYIM BAŞLASIN!

YENİ ALT-J ALBÜMÜNE GERİ SAYIM BAŞLASIN!


İngiliz grup stüdyoda


2012 yılında yayınlanan ilk albümü An Awesome Wave’le Mercury Prize kazanan ve 2014 çıkışlı ikinci albüm This is All Yours’un ardından ise ülkemizde tadı damaklarda kalan bir performans sergileyen İngiliz grup Alt-J, merakla beklenen yeni albümü için gerekeni yapmaya başladı. Yani kayıtlara başladı!

A photo posted by alt-J (@unrealaltj) on

Grup, kendi Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla, “Merhaba, biz Alt-J! Yeni albüm için stüdyodayız!” mesajını verdi.

Geçtiğimiz yaz ayları içerisinde High Anxiety isimli solo albümünü yayınladıktan sonra NME’ye konuşan grubun davulcusu Thom Sonny Green, Alt-J’in ilerleyişiyle ilgili yaptığı açıklamada “Albüm için çalışmaya başlamadık ve aklımızda belirli bir tarih yok, sadece birlikte çalıyoruz ama bu albüm için aklımızda bir sürü fikir var ve çok heyecanlıyız. Bu sefer farklı bir şeyler ortaya çıkacak gibi hissediyoruz ama ne olacağını henüz biz de bilmiyoruz. Şarkıları birlikte yazmaktan ve kendiliğinden bu kadar çabuk ortaya çıkmalarından son derece memnunuz. ” yorumunu yapmıştı. Demek ki bu açıklamanın ardından çok su akmış ve Alt-J stüdyoya girmeye karar vermiş.

Yakın zamanda hakkında daha çok haber duymayı beklediğimiz yeni Alt-J albümü için şimdiden heyecanlanmaya başlayabiliriz. Sizleri Hunger Of The Pine’a emanet ediyoruz.