CRITERION’IN PLATFORMU FILMSTRUCK AÇILDI

CRITERION’IN PLATFORMU FILMSTRUCK AÇILDI


İlk iki hafta bedava!


Evladiyelik arşivi ve bunları paketleyiş şekliyle sinefiller için ayrı bir yeri olan The Criterion Collection’ın Turner Classic Movies ortaklığıyla giriştiği dijital yayın platformu FilmStruck açıldı!

filmstrucktout2_large

Normalde 19 Ekim’de açılması gereken platform, ufak bir rötarın ardından dün açıldı. Yoğun ilgi yüzünden bir süre kayıt işlemlerini askıya alan FilmStruck’a an itibariyle üye alımı tekrar başladı.

Ayda 6.99 Dolar karşılığı satın alacağınız paket, sizlere sürekli olarak yenilenen seçkin bir film arşivi sunacak. Criterion adının geçtiği bir yerde bu arşivin ne kadar değerli olacağını tahmin etmek pek de güç olmasa gerek. Eğer aylık 10.99 Dolar’lık pakete geçerseniz ise sizleri FilmStruck’a ek olarak The Criterion Channel da bekliyor olacak. The Criterion Channel, sadece filmleriyle değil; filmler, oyuncular ve yönetmenler hakkında özel olarak hazırlanmış programlarıyla da aklınızı almaya aday.

İlki iki haftalık kullanımı beleşe gelen FilmStruck’a şimdilik sadece ABD’de üye olunabiliyor. En kısa zamanda Avrupa’ya da geçip bizleri de kapsama alanına alması en büyük dileğimiz…