DİKKAT! ENFES PIRELLI TAKVİMİ GELDİ

DİKKAT! ENFES PIRELLI TAKVİMİ GELDİ


Peter Lindbergh’den sevgilerle!


Yeni yılın gelişinin en sevdiğimiz habercilerinden olan Pirelli takviminin 2017 versiyonu, Hollywood’un en çarpıcı isimleriyle bizlerle buluşuyor

.

2016 versiyonunda Serena Williams, Patti Smith, Tavi Gevinson ve Yoko Ono gibi önemli figürlere Annie Leibovitz’in objektifinden baktığımız; geçtiğimiz yıllarda 50. yılını kutlayan Pirelli takviminin bu seneki isimleri ise Hollywood’un birbirinden ünlü aktrisleri. İkonik fotoğrafçı Peter Lindbergh tarafından çekilen 2017 takviminin içinde Jessica Chastain, Nicole Kidman, Julianne Moore, Robin Wright, Lea Seydoux ve Alicia Vikander gibi hem yetenekli hem de birbirinden güzel isimler var. Çıplaklığın ön planda olduğuna aşina olduğumuz takvimin bu seneki versiyonu için Peter Lindbergh “Mükemmel vücutların etrafında değil, hassasiyet ve duyguyla ilgili bir takvim yaratmaya çalıştım, böylece çıplak olmaktan daha çok yalınlığın ruhunu anlatabilirim diye düşündüm.” açıklamasını yaptı ve fotoğraflarda hiç rötuş yapmadığını vurguladı.

Yılbaşı hediye listelerinin olmazsa olmazı olan, birbirinden yetenekli aktrislerin yer aldığı 2017 Pirelli takviminin kamera arkasını izlemek için aşağıdaki videoya göz atabilirsiniz.

gallery-1480408832-robin-wright