EV SAHİBİ RBMA RADIO, KOŞAN RUNDAMENTAL, ÇALANSA PLAY TUŞU

EV SAHİBİ RBMA RADIO, KOŞAN RUNDAMENTAL, ÇALANSA PLAY TUŞU


Dinleyin dinleyin


Red Bull Music Academy’nin RBMA Radio ile İstanbul’da ev sahipliği yaptığı fantastik bir dönemin içindeyiz. Duyan var duymayan var, duymamış olmanız zor da olsa RBMA şehirde neler karıştırıyor daha önce uzun uzadıya anlatmıştık, buradan hafızaları tazeleyin…

Peki bugün neler oluyor?

RBMA sosyal medya postları 11_kasım_1000x1000px

 

Hafta sonunun getireceği büyük rakılar, güzel pale ale’ler ve gereksiz shot’lar bizi ruhsal olarak düşürmeden koşmakta, koşturmakta fayda var. Şehrin pek tatlı koşu ekiplerinden RUNDAMENTAL’ın bu geceki 5 kilometrelik RBMA Radio şip-şak koşusunun soundtrack’i bizden soruluyor.

Play Tuşu’nun elektrik-elektronik müzikten sorumlu malzemecisi Doğu Orcan‘ın hazırladığı bir saatlik mixtape’te Moscoman, Todd Terje, Keita Sano ve arkadaşları birbirine atıp tutacak, dinleyen de pek yerinde duramayacak.

Red Bull Music Academy’nin 20.00 – 21.00 saat aralığında bize ayırdığı yayını buradan dinleyebilir, çıkışta da Blanck Mass ve Ah! Kosmos & Nos Visuals‘ın öttüreceği Eski El Hamra Sineması’ndaki (burası da yeni akım Türkçe rock grubu ismi gibi ama güzel yer) partide bize bir içki ısmarlayabilirsiniz.