RYAN GOSLING: “BEN HEY GIRL FALAN DEMEDİM! TAMAM MI?”

RYAN GOSLING: “BEN HEY GIRL FALAN DEMEDİM! TAMAM MI?”


Kim uyduruyor bunları yahu?


Güzeller güzeli Emma Stone ile başrollerini paylaştığı ve merakla beklediğimiz filmi La La Land ile yıl sonunda beyaz perdede buluşacağımız Ryan Gosling, Melih Gökçek’in caps lock’u açık deyimiyle “İNTERNET ALEMİNDE” efsane olan “Hey Girl” meme’leri konusunu açıklığa kavuşturdu.

Son bir iki yıldır internetin en popüler meme’lerine sahip olan Ryan Gosling, bu konudaki sıkıntısını dile getirdi. Bir dönem de “Ryan Goslig Won’t Eat His Cereal” meme’lerine konu olan yakışıklı oyuncu, uzun süredir kurbanı olduğu Hey Girl! meme’leri ile ilgili açıklamada bulundu. “Fabio’nun (90’lardan bir erkek model) roller coaster’da yüzüne güvercin çarptığı zamanı hatırlıyor musunuz? Burnunu kırmıştı. Bazen sanki ben güvercinmişim internet de Fabio’nun yüzüymüş gibi hissediyorum” dedi. Variety’ye konuşan Gosling, asla öyle bir şey demediğini iddia etti ve bitmeyen meme’ler ile ilk karşılaştığında “Bütün bunları internette görmek benim için büyük bir sürpriz oldu” şeklinde konuştu. Bu konuda kafası en az Ryan Gosling kadar karışık olan bir diğer isim ise Gosling’in La La Land’deki rol arkadaşı Emma Stone. Güzel oyuncu kafasının karışıklığını “Anlamıyorum bile. Demek istediğim, harikasın ama neden bu hale geldin – neden?” şeklinde ifade etti.

Biz internette dolaşan bu meme’lere gülerken sizleri de 30 Aralık’ta vizyona girecek olan ikilinin başrollerini paylaştığı La La Land’in fragmanı için şöyle alalım;