YERİNDE DURULAMAYAN THE HAFTA SONUNDA ANJELIQUE…

YERİNDE DURULAMAYAN THE HAFTA SONUNDA ANJELIQUE…


Tavana bakma pazarına hoş geldiniz.


The hafta sonu derken neyi kastediyorsunuz” diye sorabilirsiniz. Sorun da…

İstanbul’da her sene yaşanan “Her şeyi aynı haftaya sıkıştırıyoruz arkadaşlar, pazar günü hepiniz Hakan Taşıyan gibi uyanacaksınız” haftalarından birine giriş yaptık. Cuma günü Berlin’i Dünyaya Sevdirme ve Övdürme Kolu Başkanı Moderat ve en sağcı partiden en sol tabanlı partiye oy atmanın müzikal tabanına denk gelen eklektik setleriyle Motor City Drum Ensemble İstanbul’da olacak. Peki bu dünya çapındaki elektronik müzik devlerinin çıkışında yerel kahramanlarla after party olmaz mı? Anjelique’te bal gibi olur.

14980736_1150687548346259_1826250545651774800_n

Cuma programında İstanbul’un en prestijli iki elektronik müzik radyosunun kurucu ekibinde yer alan Aksak, her kulüpteki her sete zahmetsizce uyum sağlayabilen Yang ve Anjelique’in bu sezon vizyon yükselten ekibinde yer alan Görkem Çay var.

Hafta sonunun kapısını ise Cumartesi günü yaklaşık 15 senedir Türkiye’de öttürmedik kulüp bırakmayan Fuchs ve Cut Magazine ile ikidebir.com’dan hatırlayacağınız Erel Eryürek kapatacak. Pazar günü sağlıklı beslenip güzel sporlar yapmanızı öneriyoruz, yoksa çok pis düşersiniz. Haydi hayırlı danslar.