BU HAFTA EVE GİRENİ DÖVÜYORLARMIŞ DİYE DUYDUK

BU HAFTA EVE GİRENİ DÖVÜYORLARMIŞ DİYE DUYDUK


Dayak yok güzel müzik var


Saat dilimimizi enteresan bir zaman bölgesine ayarlamamız, çoğu tanıdığımıza ağız dolusu küfürler ettiriyor. Sabah kalktığında aydınlık olmadığından söylenen insanların cümlelerinden hiçbir anlam çıkartamayan, “Sen de haklısın tabii” diyerek geçiştiren de bir kesim var. Bu kesim, erken kalkmayan kesim. Evet evet, hafta içi, hafta sonu ayırt etmeden dışarıya çıkan, mumu genelde söndürmeyen, söndürüyorsa da üç beş saatlik söndüren bir ekipten bahsediyoruz.

Gelin buraya eve girerse dayak yiyecek ekip, bu hafta içi de mega kopuyoruz…

whatsapp-image-2016-12-06-at-20-58-39

 

Anjelique’te bu hafta dükkan Çarşamba açılıyor, Perşembe biz Play Tuşu Presents: D is for Disco ile hafta sonu öncesi dükkanı dağıtıyoruz, hafta sonu da bildiğiniz gibi…

Çarşamba günü RakıDisco’nun sevilen santraforlarından Discolog ve Aksak, klasikleşen Turkish Edits ile hafta ortası kaygısını temizleyecek.

Perşembe’ye geldiğimizde ise Anjelique’in bizce pek tatlı, İngiliz’e göre comfy, Hollandalı’ya göre gezellig üst katında yeni gecemiz D is for Disco başlıyor. Nedir ne değildir, daha detaylı bilgi burada. İlk konuğumuz ambient techno’nun konsolosları Men with a Plan, bakalım disco ile nasıl içli dışlı olacaklar, biz de merakla bekliyoruz.

Hafta sonu ise, yeni programlaması ve hedef kitlesini değiştirmesiyle Ortaköy’e yeni bir elektronik müzik kulübü kazandıran Anjelique’te Desolat ve Crosstown Rebels’tan tonla plağı çıkan, ülkemizde de sıkı bir kemik takipçisi bulunan Guti, Cuma gecesi başrolü çalıyor. 

Aynı gece dükkanı açma kapama Yang ve Görkem Çay‘dan sorulurken, Cumartesi günü ateşini lokal lezzetlerden sorumlu bakanlar Sarp Akat ve Salih Topuz tedarik ediyor.

Evden çıkmama, Netflix, battaniye ve sıcak içecekler dörtlünüzü de Pazar günü tepe tepe kullanırsınız artık…